Hoe werkt het

Mijn CJG wil wel een App, maar handig met computers en telefoons zijn we niet. Kunnen we toch meedoen? Jazeker, de CJG App is gemakkelijk te installeren en op maat te maken voor uw eigen CJG.

 • Plaats eigen logo, contactgegevens en nieuws
 • Opvoedvragen komen binnen bij uw CJG
 • Maak eenvoudig online uw eigen CJG-App aan
 • Bied toegang tot landelijke database van opvoedthema's
 • left right

  Hoe werkt het

  Mijn CJG wil wel een App, maar handig met computers en telefoons zijn we niet. Kunnen we toch meedoen? Jazeker, de CJG App is gemakkelijk aan te maken en aan te passen op de huisstijl en gegevens van uw eigen CJG.

  screenshot sitemanager cjg appScreenshot sitemanager CJG App

  U beheert uw eigen CJG App eenvoudig zelf via een online systeem. Daarin kunt u bijvoorbeeld uw logo, huisstijl, contactgegevens, maar ook nieuwsberichten toevoegen en beheren. Alle vragen die gebruikers via de App stellen komen binnen bij uw CJG, op het mailadres dat u zelf invult.

  Bekijk of download de handleiding CMS CJG App [pdf, versie mei 2012]

  Gemak
  Het instellen en het beheer van de CJG App is absoluut niet ingewikkeld. Met gemak past u de App aan naar uw eigen wensen. Lukt het niet? Dan belt u met communicatiebureau DamenRomijn, via 073 69 103 69. Dit bureau is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de App en al jarenlang vaste communicatiepartner van CJG ´s-Hertogenbosch en Heusden. Zij helpen u graag verder.

  Meedoen? Meld u aan. U ontvangt vervolgens per mail unieke inlogcodes waarmee u zelf uw CJG eenvoudig online aanmaakt.

  CJG App op Twitter