Meedoen

Graag willen we de ontwikkeling van de App delen met andere CJG´s en hierin samenwerken. Doe dus mee en benut de smartphone als nieuw podium voor uw CJG. Meld u nu aan en maak binnen enkele minuten uw eigen App eenvoudig aan. De app is begin december beschikbaar in de iPhone App Store, vanaf dan kunt u online uw CJG toevoegen aan de app.

 • Plaats eigen logo, contactgegevens en nieuws
 • Opvoedvragen komen binnen bij uw CJG
 • Maak eenvoudig online uw eigen CJG-App aan
 • Bied toegang tot landelijke database van opvoedthema's
 • left right

  Meedoen

  Graag willen we de ontwikkeling van de App delen met andere CJG´s en hierin samenwerken. Doe dus mee en benut de smartphone als nieuw podium voor uw CJG. Meld u nu aan en een maak binnen enkele minuten uw eigen App eenvoudig aan.

  Meedoen? Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt vervolgens per mail unieke inlogcodes waarmee u zelf uw CJG eenvoudig online aanmaakt. Op de pagina ´Hoe werkt het´ staat uitgelegd hoe dat precies werkt.


  Gegevens voor facturering:


  Deelnemer van Stichting vCJG Door hieronder op aanmelden te klikken ga ik akkoord met de kosten die verbonden zijn aan de CJG App. Deze bestaan uit een eenmalig aanschafbedrag en jaarlijkse licentiekosten voor updates, onderhoud en doorontwikkeling. Kijk op ´Wat kost het´ voor de prijzen.

  CJG App op Twitter