Wat kost het

Graag willen we de ontwikkeling van de App delen met andere CJG´s. Door samen te werken verdelen we de kosten en wordt een eigen App bereikbaar voor ieder CJG. Wat kost de App per CJG?

 • Plaats eigen logo, contactgegevens en nieuws
 • Opvoedvragen komen binnen bij uw CJG
 • Maak eenvoudig online uw eigen CJG-App aan
 • Bied toegang tot landelijke database van opvoedthema's
 • left right

  Wat kost het

  Graag willen we de ontwikkeling van de App delen met andere CJG´s. Door samen te werken verdelen we de kosten en wordt een eigen App bereikbaar voor ieder CJG. Bovendien ontwikkelen we een CJG App in alle breedte; we maken één landelijke App van hoge kwaliteit. Bij deze App kan ieder CJG aanhaken tegen een gereduceerd tarief.

  De kosten bedragen:

  € 649,- eenmalige aanschaf

  € 175,- licentiekosten per jaar*

  * Jaarlijks schriftelijk opzegbaar
  * Onder licentiekosten vallen updates, doorontwikkeling , onderhoud en hosting

  Prijzen zijn exclusief 19% btw
  Facturering vindt plaats door DamenRomijn.

  Doorontwikkeling
  We willen de App ook graag uitbrengen op Android-smartphones (zoals de Samsung Galaxy) en de BlackBerry. De ontwikkelkosten van apps zijn echter erg hoog. Om het bereik van de app te vergroten, is het dus belangrijk dat ook jouw CJG meedoet.

  Daarnaast gebruiken we de app-inkomsten voor updates, hosting en onderhoud. De basis van de app staat nu. Maar dat betekent niet dat het hierbij blijft. Al een aantal goede ideeën zijn aan ons voorgelegd. Dit willen we graag horen! Heb jij nog tips en ideeën? Wil je graag meedenken?
  Mail ons . Samen kunnen we de App tot een succes maken.

  CJG App op Twitter